CÍMLAP Nyomkövetők PE jelzőszalagok Cégünkről
Személyi, jármű, vagyontárgy
védelmi eszközök
MEGSZŰNT! Információk cégünkről,
elérhetőségeink
Net szolgáltatások

Szolgáltatásaink:

LINUX SAMBA
FEDORA REDHAT
ubuntu suse
 

Kérjük a regisztráció megkezdése előtt ellenőrizze le, hogy az Ön által választott név szabad-e. Erre a "Domain név" oldalunkon van lehetősége.

A regisztráció menete

Domain nevet .hu alá kétféleképpen, magánszemélyként vagy cégként, szervezetként regisztrálhat, amennyiben a választott név szabad.
Magánszemélyként személyigazolványról és állampolgárságról tanuk előtt tett nyilatkozatra, cégként cégkivonatra, és aláírási címpéldányra van szükség, mindkettőre másolatban.

Ezen kívül alá kell írnia a regisztrációs lapot. Ezt online elkészítheti, és kinyomtathatja az alábbi űrlapunk kitöltésével.

A fenntartási díj (regisztrációkor 2 évre bruttó 5000 Ft, domén átregisztrációkor egy évre bruttó 3000 Ft), fizethető készpénzben vagy átutalással bankszámlánkra, illetve bankkártyával.

Ennek és a szükséges iratoknak cégünkhöz történő beérkezésével elindítjuk a regisztrációt. Prioritásos névnél ügyintézéssel együtt általában 2 munkanapon belül az Öné a választott név, amennyiben az igénylés során beadott iratok szabályszerűek, a regisztrációnak egyéb akadálya nincs.

Domain regisztráció

Az Ön neve:
Választott domain név:
Ne webcímet adjon meg, http, www nélkül írja be a nevet!
Regisztráló: Cég, szervezet
  Magánszemély

A regisztrációval egyidejűleg megrendel-e cégünknél egyéb szolgáltatást:
(web tárhely és/vagy weblap készítése és/karbantartása)
 
Amennyiben webtárhely szolgáltatását is cégünknél rendeli meg, úgy az első .hu doménnév éves fenntartási díjával megegyező kedvezményt írunk jóvá évi egy alkalommal webtárhely számláján, így gyakorlatilag a domén név cégünk ajándéka.
Nem
Igen
Jelenleg is partnerünk
előzőelőző továbbtovább
Vissza a NEBET.HU Kft. cmlapjra