CÍMLAP Nyomkövetők PE jelzőszalagok Cégünkről
Személyi, jármű, vagyontárgy
védelmi eszközök
MEGSZŰNT! Információk cégünkről,
elérhetőségeink
Net szolgáltatások

Szolgáltatásaink:

LINUX SAMBA
FEDORA REDHAT
ubuntu suse
 

Domain név

Egy jól megválasztott domain név önmagában is jelentős reklámértékkel bír, nem is szólva annak a keresőkben elért eredményekre gyakorolt hatásáról. A név kiválasztása körültekintést igényel, javasoljuk, hogy döntés előtt kérje szakember tanácsát. Ezzel kapcsolatban elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.
A magyar vonatkozású oldalakat javasoljuk a nemzeti hovatartozást jelző .hu, a nemzetközieket pedig a .com, .net, .eu, stb... domainek alá beregisztráltatni. Speciális esetekben kifejező lehet a .tv, .mobi, .info végződések használata is. A .com név alternatívájakén 2011 évtől megnyílt a .co nevek bejegyzésének lehetősége is. Természetesen ha az adott .hu név foglalt, akkor szóba kerülhet a más végződéssel történő regisztráció akkor is, ha az oldal magyar közönséget céloz.

Regisztráció .hu alá

Kizárólag Magyarországon, vagy az EU területén bejegyzett cég, szervezet, vagy ilyen állampolgárságú személy regisztrálhat. 2011. június 1-től megváltozott a regisztráció rendje, megszűnt a korábbi két hetes várólista, a .hu nevek a szabályosan beadott igénylést követően gyakorlatilag 1-3 napon belül használatba vehetők.

Ha .hu alá domain nevet kíván regisztráltatni, itt ellenőrizheti, hogy a válaszott domain név szabad-e:

.

Folyamatban lévő regisztrációnál is használhatja ezt a keresőt, hogy információt kapjon a bejegyzés állásáról.

A .hu alá történő regisztráció egyszeri költsége 0 Ft! Regisztrációkor kizárólag a domain két éves fenntartási díját kell fizetni, ami 2012. februártól bruttó 5000 Ft.- A fenntartási díj a két év lejártával bruttó 3000 Ft / év, és évente fizetendő.

Domain nevet .hu alá kétféleképpen, magánszemélyként és cégként regisztrálhat, amennyiben a választott név szabad.

  • Magánszemélyként aláírt regisztrációs lapra, valamit ennek mellékleteként személyigazolványról és állampolgárságról tanuk előtt tett nyilatkozatra van szükség.
  • Cégként cégszerűen aláírt regisztrációs lap eredeti példányára, továbbá cégkivonatra, és aláírási címpéldányra van szükség, mindkettőre másolatban.

A regisztrációs okmányokat elkészítheti itt és most, amennyiben van nyomtató számítógépéhez kapcsolva. Online felületünkön választhat a fizetési módok között is. Az aláírt regisztrációs lapot, és egyéb okmányokat elküldheti cégünknek levélben, faxon, vagy beszkennelve emailben is.

A regisztrációt az okmányok és a regisztrációs díj beérkezésekor tudjuk elindítani. Ügyintézéssel együtt általában 3, munkanapon belül az Öné a választott név, amennyiben az igénylés során beadott iratok szabályszerűek, és a regisztrációnak egyéb akadálya nincs

Regisztráció .com, .net, .org, .tv, eu, stb. alá

Itt kizárólag az a megkötés, hogy a regisztrációkor az adott név ne legyen foglalt.

Ha .com, net, org alá domain nevet kíván regisztráltatni, itt ellenőrizheti, hogy a válaszott domain név szabad-e:

A domain akkor szabad, ha a válaszoldalon "... is available" üzenetet lát.

Ezeket a domain neveket az Ön választása szerint egy vagy két évre regisztráljuk. Ennek díja bruttó 5999 Ft / év. A regisztráció megkezdésétől számítva 1 munkanap alatt biztosítjuk Önnenk a kért domén nevet, DNS beállítással együtt!

előzőelőző továbbtovább
Vissza a NEBET.HU Kft. cmlapjra